Vårt eget varumärke direkt från ateljén. Allt som tillverkas hos oss bär denna kvalitetsstämpel – ett bevis på äkta hantverk. Stämpeln har varit densamma i över 100 år.

Linblomman är Hälsinglands landskapsblomma. Hälsingesmycken görs med stolthet i vår ateljé och har stor kollektion i guld och silver.

Grundaren till Anna & Deià har valt att följa sina drömmar och skapat ett kärleksfullt varumärke med höga ambitioner att sprida glädje i sin omvärld. Det som särskiljer Anna & Deià är strävan att få till en hållbar helhet där lika delar design, genuint hantverk och noggranna materialval bidrar.

Svenskt märke som gör smycken i stål där deras idé är feminint med attityd. Smyckena finns även i rosé, guld och svartfärgad plätering samt i äkta skinn.

Med Thomas Sabos Charm Club skapar du dina personliga armband och halsband. Det stora urvalet av berlocker gör att ditt armband blir unikt och visar din personliga stil.

Svenskt smyckemärke med en skandinavisk design av maskulina och kraftfulla smycken i rostfritt stål och läder.

Handtillverkade kedjor i guld. Genuint hantverk i hög kvalitet.

Från Gense hittar du flera modeller av bestick i silver, nysilver samt rostfritt stål i en tidlös och skandinavisk design. Silverbestick är perfekt att ge som en återkommande present vid t.ex födelsedagar. Förutom bestick har Gense även gjutjärnsprodukter, köksknivar och barnbestick.

Inspirationen till Lily and Roses smycken kommer från vintage haute couture och arkitektur. Dessa glittrande smycken i vackra färger passar utmärkt till alla festliga tillfällen.

Svenskdesignade klockor med en skandinavisk stil som känns både klassisk och modern. Klockor som blir mer än bara en klocka, en snygg accessoar på armen, som enkelt går att förändra genom att själv byta band. Triwas läderband är handgjorda av ekologiskt läder från garveriet i Tärnsjö.

Vi är stolta över att kunna erbjuda design från detta svenska klassiska mässingsbruk med anor ända tillbaka till år 1607. Skultuna designar och tillverkar idag både heminredning och modeaccessoarer och är svensk hovleverantör.

Silvermärket med glittrande prisvärda smycken som passar utmärkt till bröllop och fest. Smyckena är designade med inspiration från Italien och ger dig en känsla av lyx, men där du även hittar tuffare stil bl.a. med läderband. Sif Jakobs är uppvuxen på Island men lever och verkar i Köpenhamn.

Japanska klockor av fin kvalitet som håller över lång tid. Seiko tillverkar både kvarts- (quartz) och mekaniska klockor, där du bl.a. har Seiko Kinetic och Seiko Solar som båda drivs utan batteri.

Glasblåseri i Småland, en svensk klassiker där du hittar kristallglas, skålar, vaser, ljusstakar och produkter för servering. Orrefors jobbar med flera formgivare, bl.a. Efva Attling och Per Moberg. Perfekt att ge bort i present, exempelvis i bröllopsgåva eller examenspresent.

Svensk design som inspireras av den svenska naturen och ger smycken som är tidlösa och eleganta. I de olika kollektionerna hittar du både små nätta och större, kraftfulla smycken med kontraster mellan matt och blankt.

Detta danska märke har en romantisk och feminin känsla med smycken som tillverkas i silver, förgyllt silver och guld. Med ett stort utbud kan du hitta smycken med cubic zirconia, ädelstenar samt odlade pärlor.

Italienskt, trendsättande märke med exceptionell kvalitet som tillverkas i guld. Vi är stolta att vara en av få utvalda butiker att föra deras smycken i Sverige.