Mån–fre: 10–18 • Lör: 10–15
Tel: 0278-260 00

Shopping när det är som bäst

I vår nyrenoverade butik på Långgatan 14 i centrala Bollnäs hittar du allt inom smycken, ur och accessoarer, men också många andra gåvor för särskilda tillfällen. Vi har noga utvalda varumärken som vi vet delar vår syn på hantverk, etik och stil. Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna att hitta det där som representerar just dig eller din vän. Välkommen in!
Vårt eget varumärke direkt från ateljén. Allt som tillverkas hos oss bär denna kvalitetsstämpel – ett bevis på äkta hantverk. Stämpeln har varit densamma i över 100 år.
Linblomman är Hälsinglands landskapsblomma. Hälsingesmycken görs med stolthet i vår ateljé och har stor kollektion i guld och silver.
Grundaren till Anna & Deià har valt att följa sina drömmar och skapat ett kärleksfullt varumärke med höga ambitioner att sprida glädje i sin omvärld. Det som särskiljer Anna & Deià är strävan att få till en hållbar helhet där lika delar design, genuint hantverk och noggranna materialval bidrar.
Svenskt märke som gör smycken i stål där deras idé är feminint med attityd. Smyckena finns även i rosé, guld och svartfärgad plätering samt i äkta skinn.
Med Thomas Sabos Charm Club skapar du dina personliga armband och halsband. Det stora urvalet av berlocker gör att ditt armband blir unikt och visar din personliga stil.
Svenskt smyckemärke med en skandinavisk design av maskulina och kraftfulla smycken i rostfritt stål och läder.
Handtillverkade kedjor i guld. Genuint hantverk i hög kvalitet.
Från Gense hittar du flera modeller av bestick i silver, nysilver samt rostfritt stål i en tidlös och skandinavisk design. Silverbestick är perfekt att ge som en återkommande present vid t.ex födelsedagar. Förutom bestick har Gense även gjutjärnsprodukter, köksknivar och barnbestick.
Inspirationen till Lily and Roses smycken kommer från vintage haute couture och arkitektur. Dessa glittrande smycken i vackra färger passar utmärkt till alla festliga tillfällen.
Svenskdesignade klockor med en skandinavisk stil som känns både klassisk och modern. Klockor som blir mer än bara en klocka, en snygg accessoar på armen, som enkelt går att förändra genom att själv byta band. Triwas läderband är handgjorda av ekologiskt läder från garveriet i Tärnsjö.
Märket Hugo är en av Hugo Boss kollektioner av klockor. Dessa unisex klockor har en urban look och vänder sig till en yngre och kreativ målgrupp.Hugos kollektion har ett högre fokus på mode och att vara framåtblickande.
Vi är stolta över att kunna erbjuda design från detta svenska klassiska mässingsbruk med anor ända tillbaka till år 1607. Skultuna designar och tillverkar idag både heminredning och modeaccessoarer och är svensk hovleverantör.
Silvermärket med glittrande prisvärda smycken som passar utmärkt till bröllop och fest. Smyckena är designade med inspiration från Italien och ger dig en känsla av lyx, men där du även hittar tuffare stil bl.a. med läderband. Sif Jakobs är uppvuxen på Island men lever och verkar i Köpenhamn.
Japanska klockor av fin kvalitet som håller över lång tid. Seiko tillverkar både kvarts- (quartz) och mekaniska klockor, där du bl.a. har Seiko Kinetic och Seiko Solar som båda drivs utan batteri.
Glasblåseri i Småland, en svensk klassiker där du hittar kristallglas, skålar, vaser, ljusstakar och produkter för servering. Orrefors jobbar med flera formgivare, bl.a. Efva Attling och Per Moberg. Perfekt att ge bort i present, exempelvis i bröllopsgåva eller examenspresent.
Svensk design som inspireras av den svenska naturen och ger smycken som är tidlösa och eleganta. I de olika kollektionerna hittar du både små nätta och större, kraftfulla smycken med kontraster mellan matt och blankt.
Detta danska märke har en romantisk och feminin känsla med smycken som tillverkas i silver, förgyllt silver och guld. Med ett stort utbud kan du hitta smycken med cubic zirconia, ädelstenar samt odlade pärlor.
Italienskt, trendsättande märke med exceptionell kvalitet som tillverkas i guld. Vi är stolta att vara en av få utvalda butiker att föra deras smycken i Sverige.

För alla stilar

Här hittar du det senaste från välkända varumärken, för honom och henne – gammal och ung. Följ oss på Instagram och Facebook för att ta del av våra erbjudanden

Kunskap

Våra kunniga medarbetare finns här för dig – från minsta lilla smycke till det stora bröllopet. Behöver du mer tid? Boka en kostnadsfri rådgivning.

Egen ateljé

I vår ateljé arbetar vår guldsmedsmästare med design, reparation och omarbetning av dina smycken och accessoarer. Läs mer om ateljén.

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag: Kl. 10.00–18.00
Lördag: Kl. 10.00–15.00
Söndag/helgdag: Stängt.

Extra öppettider

Följ oss på Facebook eller se startsidan, så har du full koll på om öppettiderna förändras tillfälligt.

Kontakt

Köpvillkor

Bytesrätt

Vi tillämpar sju dagars bytesrätt mot uppvisande av kvitto samt att varan är i samma skick som när köpet gjordes. Även vid reparation gäller en sju dagar lång period för att återkomma till oss om tjänsten inte motsvarat förväntningarna. Ingen bytesrätt vid specialbeställningar som t.ex. gravyrer, förlovnings- och vigselringar samt prisnedsatta produkter.

Reklamation

Kontakta oss så snart som möjligt när du upptäckt felet. Vi ansvarar för ursprungliga fel som som funnits då vi lämnat ut produkten eller reparationen. Garantin gäller ej skador som uppstått av felaktigt handhavande, olyckshändelse eller slitage. Tänk på att följa skötselråden för din produkt. Vid en reklamation hjälper vi dig åtgärda problemet genom att laga eller byta ut produkten.

©2020 S. Petersson Guld & Ur AB | Tel: 0278-260 00 | E-post: info@guldsmedpetersson.se | Adress: Box 154, 821 21 Bollnäs | Butik: Långgatan 14, 821 43 Bollnäs | Orgnr: 556329-0823 | Styrelsens säte: Bollnäs
magnifiercrossmenu