Mån–fre: 10–18 • Lör: 10–15
Tel: 0278-260 00

Vi välkomnar ett nytt varumärke in i butiken!

Som en av få utvalda butiker i Sverige kan nu S. Petersson Guld & Ur erbjuda dig exklusiva och vackra smycken från Al Coro. Det här är ett italienskt trendsättande märke med exceptionell kvalitet och som tillverkas i guld.

Välkommen in i butiken för att själv uppleva kollektionen!

För första gången gick branschens finaste utmärkelse till Gävleborgs län och Bollnäs. I september 2014 fick vi ta emot guldsmedsbutiksbranschens finaste hedersbetygelse: Utmärkelsen Årets Guldsmedsbutik.

Priset delas ut varje år av Guldsmeds- och Urleverantörernas Förening (GULF). Extra högtidligt känns det att vi får den här utmärkelsen under det år som vi fyller 100 år. För ett år sedan fick vår kombinerade butik och ateljé på Långgatan i Bollnäs ett rejält ansiktslyft. Vi bytte ut all butiksinredning och skapade en fantastisk butiksmiljö som kommer att kännas modern och ändamålsenlig under lång tid framöver.

Mer information

Läs mer om S. Peterssons Guld & Ur

Läs artikeln om priset på Helahälsingland.se [x_icon type="external-link"]

För första gången 2015 utsåg DHR Gävleborg ett tillgänglighetspris som gick till vår butik för initiativet att bygga en rejäl ramp så att ingen med fysisk funktionsvariation diskrimineras genom att utestängas från butiken.

DHR är en organisation av och för personer med nedsatt rörelseförmåga. Deras mål är att alla människor ska känna sig välkomna och inkluderade i samhället – ett jämlikt och jämställt samhälle där varje människa ses som en tillgång.

Vi hälsar alla varmt välkomna till vår butik!

S. Petersson Guld & Ur kan stolt presentera och välkomna Drakenberg Sjölin in i butiken.

Det här är svensk design som inspireras av den svenska naturen och därför ger smycken som är båda tidlösa och eleganta. I de olika kollektionerna hittar du både små nätta och större, kraftfulla smycken med kontraster mellan matt och blankt.

Kom in i butiken och upplev svensk design när den är som bäst.

Vi älskar dansk design och är extra stolta att kunna välkomna varumärket Blossom Copenhagen in i familjen.

Detta danska märke har en romantisk och feminin känsla med smycken som tillverkas i silver, förgyllt silver och guld. Med ett stort utbud kan du hitta smycken med cubic zirconia, ädelstenar samt odlade pärlor.

Besök butiken och upplev kollektionerna på plats.

Ännu ett skandinaviskt varumärke har letat sig in i vår välfyllda butik.

Sif Jacobs – silvermärket med glittrande prisvärda smycken som passar utmärkt till bröllop och fest. Smyckena är designade med inspiration från Italien och ger dig en känsla av lyx, men där du även hittar tuffare stil bl.a. med läderband. Sif Jakobs är uppvuxen på Island, men lever och verkar i Köpenhamn.

Kom in i butiken och upplev vacker smyckesdesign.

En helt handgjord brudkrona i äkta silver med en 18k-förgyllning har nu överlämnats till Ljusdal-Ramsjö församling i Hälsingland. Den vackra kronan har graverats för hand.

Tack för en trevlig dag och ett otroligt inspirerande jobb!

 

Guldsmed Tobias Petersson vid S. Petersson Guld & Ur i Bollnäs har yrkesutbildningsbeviset Mästarbrev.

Det innebär att han har över 10 års yrkeserfarenhet och med stor skicklighet avlagt ett s.k. mästarstycke med fri formgivning. Han har också visat bl.a. att han uppfyller de formella kunskaperna i företagsekonomi.

En Guldsmedsmästare:

För dig som går i bröllopstankar: Kolla in vår senaste reklamfilm!

Hos oss får ni hjälp med allt som gör vigseln eller förlovningen till ett minne för livet. Här finns många alternativ: Kanske vill ni omarbeta ringar som gått i arv i generationer, kanske återskapa en gammal utformning – eller varför inte designa en egen unik ring tillsammans med vår guldsmed?

Hos oss ingår alltid:

Kontakta oss eller kom in i butiken så bokar vi en tid för rådgivning.

Under mars månad utser Svensk Handel vilka butiker som går vidare som finalister till Sveriges största handelsgala i maj. Vi på S. Petersson Guld & Ur är i år utvalda som en av 15 butiker att tävla om en finalplats. Bara det faktum att vi är en av dessa femton ser vi så klart som en stor seger i sig!

Den 23 mars tillkännages vilka tre butiker som går vidare till ”finalen” på Svensk Handels stora gala den 21 maj.

Retail Awards är Svensk Handels årligen återkommande evenemang med syftet att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar i handeln.

Håll tummarna för oss! 🙂

Retail Awards på Instagram: retailawardssthlm
Retail Awards på Twitter: _RetailAwards

©2020 S. Petersson Guld & Ur AB | Tel: 0278-260 00 | E-post: info@guldsmedpetersson.se | Adress: Box 154, 821 21 Bollnäs | Butik: Långgatan 14, 821 43 Bollnäs | Orgnr: 556329-0823 | Styrelsens säte: Bollnäs
magnifiercrossmenu